När du behöver ett frysrum

Frysrum är något många företag kan ha behov av. Om du behöver ett frysrum, så kan det vara bra att vända dig till Kylpanel. Det som detta företag erbjuder, det är sandwichpaneler för både kylrum och frysrum. Kylpanel tillverkar och monterar idag både kyl- och frysrum till:

  • Butiker
  • Restauranger
  • Bagerier
  • Blomaffärer
  • Mejerier

Det går att få ditt frysrum i exakt det mått du behöver ha det. Det kostar inget extra! Kylpanel har möjligheten att tillverka både stora och små rum. Det allra minsta de har gjort var under en kvadratmeter medan det största de gjort var på över 12 000 kvadratmeter.

Ett bra rum med frys

Just att kunna ha ett frysrum eller flera gör att du kan frysa olika saker du behöver frysa. Det handlar ofta om livsmedel när det är frysar, men även annat. Det kan även vara bra att skaffa rätt sorts kylrum. Kylpanel är experter på båda dessa delar. Utöver det så tillverkar de även dörrar och portar för kylrum och frysrum. De är ett företag som är ledande leverantör av kyl-och frysrum.

Att hålla lager som ska kylas eller frysas innebär att du måste skaffa bra rum att göra det i. Dock är det inte bara temperaturen som spelar roll. Det är även bra att de håller de miljö- och kvalitetskrav som ställs mot ditt företag och de varor ni tillverkar. Köper du dina frysrum och kylrum av Kylpanel så är det exakt vad du får. Vill du veta mer om företaget eller mer om deras produkter, besök då deras hemsida.