Gör jobbet mer ergonomiskt med lyftvagnar

Om det förekommer mycket lyft på jobbet, se till att satsa på att ha lyftvagnar. Med lyftvagnar kan arbetet göras, utan att någon manuellt måste lyfta eller bära. När det gäller olika lyftsystem, så finns det en hel del att hitta hos Pronomic. Detta företag satsar en hel del på att erbjuda ergonomiska produkter. De har bland annat:

  • Lyftvagnar
  • Lastbärare
  • Konceptvagnar
  • Kundanpassade lyftredskap

Deras lyftvagn, Lift & Drive kan tillsammans med olika verktyg hantera olika gods, så som rullar, tunnor, lådor, säckar, plastbackar, skivor och färdiga produkter.

Satsa på en bra lyftvagn

Hos Pronomic kan ni hitta lyftvagnar som lyfter, flyttar, vinklar samt hanterar gods, det upp till 325 kg. Att hålla på och göra allt detta själv, manuellt, det kan skada kroppen rejält. För att undvika förslitningsskador så är det rätt bra att satsa på att ha olika lyftredskap.

Om ni ofta hantera material, på olika sätt, där det är tungt och otympligt, så se till att använda er av rätt redskap för det!

Smarta lyftanordningar

Om ni vill jobba smartare och mer ergonomiskt, så är det smart att satsa på bra lyftanordningar och lyftredskap. Det så att ni kan förbättra ergonomin samt att ni då kan förebygga riskerna med att få belastningsskador.

De produkter ni hittar hos Pronomic kan hjälpa er att eliminera manuella lyft samt andra arbetsmoment. Det går att anpassa lyfthjälpmedlet efter den enskilde användaren. Alla lyftredskap har även en inbyggd säkerhetsfunktion. Det gör att ni aldrig kan överbelasta lyftkapaciteten och det gör att ni kan undvika tillbud och olyckor som har med personal och gods att göra.