Behöver du ett lager i Småland?

Är du på jakt efter ett bra lager i Småland? Det kan vara bra att ha en lagerlokal i Småland om det är där du själv håller till. Det finns ett bra företag som du kan vända dig till. Det är Lagerservice i Nässjö AB. De arbetar inom:

  • Lager
  • Logistik
  • Tredjepartslogistik

Lagerservice i Nässjö AB har en smart placering, mitt emellan Göteborg, Stockholm och Malmö. Det är enkelt att utföra transporter till och från deras lager.

I Småland finns det bra lager

Du som vill ha ett lager i Småland, du kan använda dig av Lagerservice i Nässjö AB. Fördelen med detta företag är att du även kan få tillgång till andra tjänster. Till exempel så sysslar de både med logistik och tredjepartslogistik(3PL).  De kan hjälpa till med lagerplock samt att de även har andra tjänsteuppdrag. Det inom:

  • Fakturering
  • Kundtjänst
  • Avropsbeställningar av artiklar

Företaget i sig är även certifierade enligt ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14001 (Miljö) och AFS 2001:1 (Arbetsmiljö).

Bra lager och transport

Att ha ett bra lager för dina produkter samt sedan även få hjälp med att transportera dem kan vara smart. Lagerservice i Nässjö AB är ett transportoberoende samarbetspartner som har en lång erfarenhet. De kan vara behjälpliga i transportupphandlingar eller hjälpa er att hitta den transportör som bäst motsvarar era specifika behov för enskilda flöden. De har redan idag kunder inom olika branscher, exempelvis hälsokost, städ- och rengöringsprodukter och livsmedel. Det från många orter, bland annat Göteborg, Stockholm samt Malmö.

Så behöver du en bra lagerlösning, se till att ta kontakt med detta företag så kan de hjälpa dig.