Behöver du en auktoriserad lönekonsult?

Behöver du en auktoriserad lönekonsult? Du kan hitta en auktoriserad lönekonsult hos Klara Consulting. Det gör att du då kan få hjälp med din lönehantering. Det på ett trygg och kostnadseffektivt sätt. Att outsourca lönehantering är smart! Det gör att du kan lägga dig egen tid på det du kan, ta hand om kärnverksamheten.

Anlita en lönekonsult som är auktoriserad

Att anlita en auktoriserad lönekonsult gör att du garanteras att allt sköts på ett korrekt sätt. Väljer du att ta in en sådan från Klara Consulting så kommer du att få en person med kvalitetssäkrad kompetens genom SRF konsult. Du får även tillgång till digitala verktyg för tid, reseräkning och utlägg. Det går även att få skräddarsydda lösningar som passar dig och ditt företag. De lönesystem som dessa lönekonsulter kan arbeta i är bland annat:

  • Visma
  • Flex Applications
  • Kontek
  • Hogia

Få hjälp med lönehanteringen

En stor del i ett företag är att kunna betala ut lön till sina anställda. Att hantera detta är inte alltid det enklaste. Då kan det vara skönt att få hjälp av en auktoriserad lönekonsult. Då kommer allt att flyta på och dina anställda kommer att få rätt lön och på rätt tid. Utöver lönehantering så har Klara Consulting även andra bra tjänster inom ekonomi du kan ha nytta av. Bland annat erbjuder de flera olika redovisningstjänster. De har också flera HR-tjänster samt att de också har ekonomiskt rådgivning och specialtjänster så som ekonomistyrning, riskhantering, regelefterlevnad, effektivisering, kartläggning av processer/rutiner, cashmanagement, investering, finansiering samt en massa mer.