Studio Emma Svensson Development

Studio Emma Svensson Development

2019 erbjöd Emma Svensson för första gången ett årslångt program med coachning och workshops. En metod som visat sig vara framgångsrik för att utvecklas som fotograf. Under de senaste åren har Emma och hennes team coachat fotografer som bara på några år gått från att nyligen gått ut en fotoutbildning till att arbeta för stora kunder som H&M, ELLE, Lindex, Soft Goat, Sony, Universal och många fler.

Nu tar vi konceptet vidare. Detta är för dig som verkligen vill satsa på ditt fotograferade. Ett årslångt mentorsprogram med coach och agent. Du får egen kontorsplats och tillgång till vår fotostudio samt vår studioutrustning så du kan befinna dig där det händer. Vara på plats i en inspirerande miljö och få tillgång till “den tysta kunskapen” som kan vara svår att få på egen hand om man jobbar hemifrån. Du kan kika på fotograferingar och vårt team finns nära till hands för att svara på frågor om det är något du undrar över. Det ingår också tio coachning möten med Emma Svensson under året (antingen i Stockholm eller via Skype) där du får coachning och feedback på dina bilder och ditt fotograferande för att kunna utvecklas och nå din fulla potential som fotograf. Du får också 10 coachning möten under året med vår agent Camilla Engström Sainz (antingen i Stockholm eller via Skype) där ni kommer arbeta med att optimera din portfolio för att nå de kunder du vill nå. Vår agent kommer också fungera som agent åt dig och kunna hjälpa dig med förhandlingar, förfrågningar, offerter, produktion, nätverk, rådgivning inom PR och strategi. Vi kommer också kunna erbjuda dig betalda assistentjobb och vår agent kommer arbeta för dig och din karriär och för att du ska få betalda fotojobb.

Om du drömmer om att arbeta som fotograf på riktigt, eller ha egen agent är det här en chans du inte ska missa! Det är en superexlusiv grej då vi endast tar emot 4 personer samtidigt för att verkligen kunna satsa på dessa deltagare.

Vi kommer lägga upp en portfolio på www.studioemmasvensson.se för dig och marknadsföra dig till våra kunder och i våra sociala medier.

Pris 12 500 kr/mån + moms

Minimum 12 månader då vi verkligen vill satsa på de vi antar till detta långsiktigt. Max 4 platser. Start löpande. 

Detta ingår:

Kontorsplats

Alla som går vårt mentorsprogram har egen kontorsplats i vår studio där man kan sitta och jobba. Det finns skärmar och ritplattor vid arbetsplatserna. Att ha kollegor runt omkring sig att bolla och diskutera med är ovärderligt i ett jobb som annars är ganska ensamt. Din agent sitter också här och finns nära till hands. Du är välkommen när som helst och hur mycket som helst. Att ha inspirerande kollegor runt sig är ovärdeligt.

Fotostudio

Du har tillgång till vår fotostudio, både för att göra egna jobb för kunder och portfolioplåtningar. Du får även låna vår utrustning från Profoto. Vi har både aggregat för studio och batteriblixtar för location från ProFoto samt HMI ljus. Studion har också smink och styling avdelning, kök, förråd, soffhörna och ligger superbra till på Telefonplan i Stockholm. Vi har också viss filmutrustning som kamera, ljudupptagning och belysning.

Agent

Många drömmer om att ha en egen fotoagent. Här blir det verklighet. Någon som hjälper dig med offerter, förhandlingar, produktion, ser över din portfolio, marknadsför dig, hjälper dig att nå kunder och arbetar för dig och dina mål. Ni är ett team. Vi har ett stort nätverk vi bjuder in dig till att vara en del av.

Coaching

Du kommer ha coaching sessions med Emma. Få feedback på de jobb och fotouppgifter du gör. Du kommer också få medlemskap i en låst Facebook grupp där vi finns till hands för hjälp och frågor du kan tänkas ha. Du kommer också ha coachning med vår agent med fokus på portfolio, kunder och marknadsföring.

Assistera på fotojobb

Du är välkommen att vara med och assistera Emma och andra fotografer på riktiga fotojobb för att få mer inblick och erfarenhet. När du medverkar som assistent utgår ett arvode för varje jobb.

Marknadsföring & PR

Vi kommer marknadsföra dig både i våra sociala medier, nyhetsbrev och mot kunder. Du kommer kunna använda vårt varumärke i din marknadsföring. Vi kommer ha din portfolio på vår website www.studioemmasvensson.se

Årskort på Fotografiska

Inspiration är en viktig del av en fotografs arbete. Vi ger dig ett årskort på världens bästa fotomuseum så du kan se alla utställningar, gå dit och lyssna på intressanta föredag eller bara ta en fika med Stockholms bästa utsikt.

Material

Du använder din egen kamera utrustning och dator. Förbrukningsvaror som hårddiskar, minneskort, fonder, tejp och liknande står du också för på egen hand. Vår lokal är försäkrad men du behöver en egen försäkring för dina egna prylar.

Förkunskaper/Ansökan

Vi tror att du är en ganska erfaren hobbyfotograf eller relativt ny frilansfotograf som vill ha fotografi som en karriär. Du behöver ha minst grundläggande erfarenhet i fotografering och bildredigering. Kanske har du gått en grundläggande utbildning i fotografi tidigare eller har motsvarande erfarenhet. Detta är inte för den totala nybörjaren. För att gå detta program kommer du både anmäla dig via formuläret nedan och skicka in en ansökan. Vi önskar att få se:

Ett mail med en kort beskrivning av dig själv och varför du tror det här programmet skulle passa dig samt vad du önskar att få ut av det (max en halv A4)
En länk med dina bilder (Portfolio, Instagram etc) – skicka inga bilagor i mailet tack

Skicka ansökan till emma@studioemmasvensson.se

Vi antar löpande till starten för 2020.

Datum: Löpande start, 12 månader
Plats: Telefonplan, Stockholm / distans
Antal deltagare: max 4 personer (fullbokad)
Pris: 12 500 kr + moms per månad

Du kan välja att betala hela kursavgiften på en gång, kvartalsvis eller månadsvis. Ange hur du vill delbetala vid en anmälan.

Länkar:

Anmälningsvillkor

Boka

02d458b8-f881-4644-a377-e2bee0478a0a1 958A0658 copy

Screen Shot 2018-10-16 at 13.48.03

20151210_Comviq10043_web

p222-15397-theroutineno_3-1

Screen Shot 2018-10-16 at 13.47.08

_Y8B1204

Foto: Studio Emma Svensson

Foto Studio Emma Svensson