Studio Emma Svensson Development – Professional

Studio Emma Svensson Development

2019 erbjöd Emma Svensson för första gången ett årslångt program med coachning och workshops. En metod som visat sig vara framgångsrik för att utvecklas som fotograf. Under de senaste åren har Emma och hennes team coachat fotografer som bara på några år gått från att nyligen gått ut en fotoutbildning till att arbeta för stora kunder som H&M, ELLE, Lindex, Soft Goat, Sony, Universal och många fler.

Nu tar vi konceptet vidare och erbjuder fyra olika paket inom vår nya satsning development. Se alla paket här.

Professional

Har du alltid drömt om att arbeta som fotograf professionellt? Kanske gör du det redan idag men drömmer om en egen agent. Något som tidigare varit i princip omöjligt om man inte haft turen att få gå med i en agentur. Nu kan vi erbjuda något helt nytt på marknaden och det är vårt development program “professional” där du får tillgång till agent som hjälper dig med rådgivning, förhandlingar, förfrågningar, offerter, produktion, nätverk, PR och strategi. Ni arbetar tillsammans för att optimera din portfolio inför potentiella kunder. Ni kommer också ha 10 personliga coachning möten under året (antingen i Stockholm eller via Skype). Vår agent kommer arbeta för dig och din karriär.

Vi kommer också marknadsföra dig i våra kanaler och du kommer få ha en egen portfolio på www.studioemmasvensson.se

10 schemalagda möten under året ingår också med Emma Svensson (antingen i Stockholm eller via Skype) där hon ger dig feedback på dina bilder, ditt fotograferande, dina sociala medier och delar med sig av skräddarsydda PR tips till dig. Du får också ställa frågor till en av Sveriges mest etablerade fotografer och få personliga svar på allt du undrar över.

Du har ett team som arbetar tillsammans med dig för att ditt fotograferande ska nå nya nivåer.

Emma Svensson om att ha en agent:

För mig är det en fantastisk resurs som frigör tid för mig att fokusera på det kreativa och jag slipper fastna i administrativa uppgifter som är väldigt tidskrävande. Jag har alltid någon som kan direkt återkoppla till kunden och är det något min agent Camilla brukar få beröm för är det att hon just är snabb och trevlig att ha att göra med. Något som är livsviktigt hos en agent. Det ska vara ett stöd och inte någon som inte förstår branschen eller inte har rätt tonläge/kunskap och erfarenhet om fotovärlden. Därför är det så bra att jobba tillsammans med Camilla som har 10 års erfarenhet av att vara fotografagent.

Det är också skönt att alltid ha något att bolla med, någon som också kan ta de tuffa samtalen när det behövs utan att jag behöver göra det inför kund. Dessutom tänker hon på saker som jag själv inte tänker på inför jobb och jag får alltid all information serverad inför ett jobb. Hon är också bättre på att förhandla än mig vilket gör att jag får bättre villkor och mer betalt när jag gör fotojobb. Det är en stor lyx!

Minimum 12 månader då vi verkligen vill satsa på de vi antar till detta långsiktigt. Max 4 platser. Du behöver skicka in en ansökan senast 15 augusti 2019 och bli godkänd för att få vara en del av detta program. Start 1 januari 2020.

Förkunskaper/Ansökan

Vi tror att du är en ganska erfaren hobbyfotograf eller relativt ny frilansfotograf som vill ha fotografi som en karriär. Du behöver ha minst grundläggande erfarenhet i fotografering och bildredigering. Kanske har du gått en grundläggande utbildning i fotografi tidigare eller har motsvarande erfarenhet. Detta är inte för den totala nybörjaren. För att gå detta program kommer du både anmäla dig via formuläret nedan och skicka in en ansökan. Vi önskar att få se:

Ett mail med en kort beskrivning av dig själv och varför du tror det här programmet skulle passa dig samt vad du önskar att få ut av det (max en halv A4)
En länk med dina bilder (Portfolio, Instagram etc) – skicka inga bilagor i mailet tack

Skicka ansökan till emma@studioemmasvensson.se

Vi antar löpande till starten för 2020.

Datum: Start 1 januari 2020 – antagning löpande
Plats: Telefonplan, Stockholm / distans via Skype
Antal platser: Max 4
Pris: 8500 kr + moms / månad

Länkar:

Anmälningsvillkor

Boka

02d458b8-f881-4644-a377-e2bee0478a0a1 958A0658 copy

Screen Shot 2018-10-16 at 13.48.03

20151210_Comviq10043_web

p222-15397-theroutineno_3-1

Screen Shot 2018-10-16 at 13.47.08

_Y8B1204

Foto: Studio Emma Svensson

Foto Studio Emma Svensson