Slovenien 13-18 oktober 2020

Slovenien är en undangömd pärla. Ett outforskat paradis med sagolandskap. Nu har du chansen att få uppleva det tillsammans med två av Sveriges främsta fotografer – Tobias Hägg (Airpixels) och Emma Svensson. Vi kommer ta med dig till de bästa locations för att du ska kunna få fantastiska bilder. Coachning, workshops och Photoshop sessions ingår också. Följ med på ett oförglömligt äventyr i höst!

Förkunskaper

Alla är välkomna.

Schema/upplägg

Alla dagar har ett upplägg som består av fotografering i soluppgången – tillbaks till hotellet för frukost – dagsutflykt med fotografering + lunch – fotografering i solnedgången – middag och fritid

13 oktober

Vi hämtar dig på flygplatsen i Munchen kl 12:00 och efter en introduktion påbörjar vi vår roadtrip till Slovenien. Vi anländer lagom till solnedgången där vi fotograferar vid sjön och slotten i Bled.

14 oktober

Vi spenderar dagen i vackra Julian Alps och fotograferar.

15 oktober

Vi spenderar dagen i vackra Julian Alps och fotograferar.

16 oktober

Vi spenderar dagen i vackra Julian Alps och fotograferar.

17 oktober

Vi spenderar dagen i vackra Julian Alps och fotograferar.

18 oktober

Vi inleder morgonen med en Photoshop session med Tobias och en workshop i fotobusiness med Emma för att sedan åka tillbaka till Munchen. Räkna med att vara tillbaks på flygplatsen ca 17:00

Detta ingår

Fotoworkshops och personlig coaching av Tobias Hägg & Emma Svensson
Transporter under resan
Hotell för fem nätter, del i dubbelrum

Detta ordnar du på egen hand

Resa till och från Munchen
Försäkring
Mat & fickpengar

Ledare

Tobias Hägg, är en av världens bästa drönarfotografer och om du inte redan följer honom på Instagram där han heter Airpixels så är det ett måste! Förutom att jobba för uppdragsgivare som Apple, National Geographic, Fjällräven har han också ställt ut på Fotografiska.

Emma Svensson, prisbelönt fotograf och entreprenör som startat/driver Studio Emma Svensson, Fotoresor och Rockfoto. Emma har ställt ut på Fotografiska och fotograferar regelbundet för stora kunder i mode/reklam branschen. Hon har precis genomfört projektet 49 Peaks där hon bestigit det högsta berget i varje land i Europa på mindre än ett år.

Se mer av vad Emma gör på Instagram: @emmasvenssonphoto

Pris: 21 450 kr inkl moms (17 160 kr exkl moms)
Datum: 13-18 oktober 2020
Plats: Start kl 12:00 i Munchen. Slut kl 17:00 i Munchen
Antal Deltagare: max 12

Vid bokning betalas en bokningsavgift på 2000 kr efter att du mottagit en bokningsbekräftelse (faktura 30 dagar). Resten av priset på resan har ett förfallodatum dagen efter resans slut. 

Du kan även välja att delbetala upp till 6 månader utan extra kostnad. Ange delbetalning när du bokar om du önskar detta.

Länkar:

Resevillkor

Boka

Slovenien 2 Slovenien 3 Slovenia 6 Slovenien Slovenien 4 Slovenia