Klätterresa Kalymnos 2020

FOR ENGLISH VERSION CLICK HERE!

Upplev Kalymnos 22-29 maj 2020, ett av världens absolut bästa klätterställen tillsammans med Matilda Söderlund och Emma Svensson. Under en inspirerande vecka kommer du få coachning av Matilda, en klättrare i världsklass, och utveckla din klättring oavsett nivå.

“Jag klättrade på Kalymnos tillsammans med Matilda förra året. Det var min första riktiga sportklätterresa och förutom att det var väldigt kul och spännande så utvecklas man enormt. Både tekniskt inom klättring men också genom att pusha sig själv och våga mer. Att dessutom få hänga någon som är så duktig på klättring i en vecka var otroligt inspirerande.”

Emma Svensson

Förutom klättring på fantastisk kalksten kommer du kunna njuta av sol, bad, grekisk mat, magiska solnedgångar och få din upplevelse dokumenterad av Emma, en av Sveriges främsta fotografer.

Matilda och Emma har tagit fram ett upplägg där klättring varvas med funktionell träning, massage, hemliga badställen och den bästa maten på ön – allt för att göra din resa oförglömlig.

I resan ingår också exklusiva fotosessions där du får fantastiska bilder från din klättring.

“Emmas foton är helt fantastiska och det känns verkligen lyxigt att kunna föreviga alla vackra platser, klätterleder och upplevelser på en resa. Om jag kunde skulle jag ha med henne på varenda resa 😉 Emma är dessutom en av de mest taggade och inspirerande personerna jag känner så det blir alltid bra häng”

Matilda Söderlund

Denna resa passar

Du som vill ta din klättring till nästa nivå och få coachning av en av världens bästa klättrare. Oavsett om det är första gången du klättrar utomhus eller om ditt nästa projekt är att klara en 8a.

Du kommer få ägna en hel vecka åt klättring tillsammans med andra som delar ditt intresse. Något som kommer ge dig nya vänner och massor med inspiration!

Förkunskaper

Du har rött kort (ledsäkring) och klättrar 5b och uppåt.

Schema/upplägg

Vi inleder resan med ett meet & greet där du får träffa Matilda och Emma samt de övriga deltagarna. Efter en trevlig kväll tillsammans där det bjuds på middag kommer resten av dagarna bestå av klättring med coachning på morgon/förmiddag och tid för bad/utflykter/fritid på eftermiddagen. Matilda kommer guida oss till de bästa platserna att klättra på varje dag. På kvällarna äter vi gemensam middag på några av Matilda och Emmas favorit restauranger på Kalymnos. Matilda och Emma kommer också hålla varsin inspirerande föreläsning samt ett pass i funktionell träning med fokus på klättring. Några av kvällarna kommer vi klättra i solnedgången för fina klätterbilder och en härlig upplevelse. Intensiva klätterdagar varvas med lugnare dagar med mer återhämtning (massage ingår under en av dagarna!)

Emma fotograferar under hela veckan så du ska få professionella bilder från när du klättrar.

Detta ingår

Coachning från en av världens bästa klättrare
Boende på hotell del i dubbelrum – 7 nätter
Frukost – 7 dagar
Foton från din klätterresa från en av Sveriges främsta fotografer
Transport på Kalymnos
Hyra av vespa (biltransport för er som inte har körkort)
Massage
Funktionell träning för klättring och rörlighet
Välkomstmiddag
Föreläsning från Matilda och Emma

Detta ordnar du på egen hand

Resa till och från Kalymnos
Mat och fickpengar
Försäkring
Personlig klätterutrustning (skor, sele, hjälm, quick draws, rep, grigri)

Bra att veta

Du medverkar på resan på egen risk och samtliga deltagare behöver underteckna en liability waiver form för deltagande.

Info resa & transporter

För att resa till Kalymnos är det vanligt att man flyger till Kos. Det går flyg både samma dag som resan börjar och dagen innan från Stockholm. Både via charter arrangörer som TUI och Apollo men också med SAS. På Kos tar du en färja/båt över till Kalymnos och därifrån taxi till hotellet.

På Kalymnos kommer vi hyra vespor för alla som har körkort och för de som inte har körkort har vi biltransport för att ta oss runt på ön.

Ledare

Matilda Söderlund, en av Sveriges mest framgångsrika klättrare genom tiderna. 6:a på VM och World Games, 1:a SM 2017. Klättrat leder graderade upp till 8c+ utomhus. Matilda har en examen från Handelshögskolan i Stockholm och 15 års erfarenhet av klätterträning. Hon har tränat med flera av världens bästa klättertränare, bl.a. Carlos Cabrera och Dicki Korb.

Se mer av vad Matilda gör på Instagram: @matilda_soderlund

Emma Svensson, prisbelönt fotograf och entreprenör som startat/driver Studio Emma Svensson, Fotoresor och Rockfoto. Emma har ställt ut på Fotografiska och fotograferar regelbundet för stora kunder i mode/reklam branschen. Just nu är hon dessutom aktuell med projektet American Peaks där hon klättrar det högsta berget i varje land i Amerika. Om hon lyckas kommer hon bli först i världen med detta.

Se mer av vad Emma gör på Instagram: @emmasvenssonphoto

Pris: 18 750 kr inkl moms (15 000 kr exkl moms)
Datum: 22-29 maj 2020
Plats: Kalymnos
Antal Deltagare: max 12

Vid bokning betalas en bokningsavgift på 2000 kr efter att du mottagit en bokningsbekräftelse (faktura 30 dagar). Resten av priset på resan har ett förfallodatum dagen efter resans slut. 

Du kan även välja att delbetala upp till 3 månader utan extra kostnad. Ange delbetalning när du bokar om du önskar detta.

Länkar:

Resevillkor

Boka

_89A1249_redigerad_kaly _89A0201_redigerad_kaly_89A2155_redigerad_kalyIMG_20180601_201706_kaly _89A0768_redigerad_kaly IMG_3800_redigerad_kaly IMG_2229_redigerad_kaly

IMG_20190526_130916_redIMG_20180601_180503_1_kaly _89A2164_redigerad_kaly IMG_20180602_201243_kaly IMG_1895_redigerad_kaly IMG_2344_redigerad_kaly IMG_4054_redigerad_kaly _89A0588_redigerad_kaly