Island modefoto workshop 2018

Nu håller Emma Svensson en unik workshop i modefoto på Island under tre dagar för endast en liten grupp deltagare. Missa inte din chans att få coachning av en av Sveriges mest omtycka fotografer och samtidigt få fotografera fantastiska bilder i unika landskap. Tillsammans med professionellt team bestående av stylist, makeup artist och modell kommer du få chansen att fotografera modebilder du aldrig skulle ha chans att fånga annars.

Vi har också med oss Profoto blixtar för ljussättning.

Kursinnehåll

Modefoto inkl instruera modell
Handledning och personlig coaching
Fotografering med professionellt team under två heldagar på fantastiska locations på Island

Det ingår också en gratis bildbehandlingsworkshop under 2018/2019 i Stockholm om du bokar denna resa.

Du får också ge bort en gratis grundkurs i foto till en vän alt gå den själv om du behöver grundläggande kunskaper inom foto inför denna resa

Förkunskaper

Du har grundläggande kunskaper i att fotografera.

Denna resa passar

Dig som specifikt är intresserad av modefoto och vill hänge dig åt det under tre dagar och få unika bilder.

Schema/upplägg

Fredag 31 augusti – Reykjavik

Vi inleder workshopen kl 13:00 med undervisning i modefoto och på eftermiddagen checkar vi in på vårt spa hotell Iceland Air Reykjavik Natura. Efter lite häng i deras spa äter vi en gemensam middag på en av Emmas favorit restauranger i Reykjavik.

Det finns flyg som går via Köpenhamn och Olso som gör att man kan flyga in samma dag och anlända i tid till workshopen börjar. Men vi rekommenderar att man anländer dagen innan för att hinna vila ut ordentligt innan. Det är viss tidsskillnad till Island.

Lördag 1 september – Vik

Vi reser till de svarta stränderna i Vik för att fotografera modefoto med vårt team. Vi kommer både fotografera i små grupper och enskilt. Modellen kommer ha fyra olika looks under dagen och hela teamet håller hög nivå. Det är personer Emma brukar jobba med på sina modefotograferingar. Under dagen finns ett café där man kan jobba med sina bilder mellan fotograferingstillfällena. Emma är med och handleder er deltagare under dagen för ni ska få så bra bilder som möjligt.

På kvällen äter vi middag på Emmas absoluta favorit restaurang på Island. Efter middagen checkar vi in på vårt hotell Stracta Hotel Hella och vill man har de jacuzzis utomhus att bada i under stjärnhimlen.

Söndag 2 september – Kerlingarfjöll

Vi reser till de vulkaniska landskapen kring Kerlingarfjöll för ännu en heldag av modefoto med vårt team. Fyra nya looks väntar och helt nya miljöer. Vi kommer både fotografera i små grupper och enskilt. Här är vi helt ute i naturen hela dagen så se till att ta med varma kläder. När vi avrundat fotograferingen åker vi tillbaka till Reykjavik för en sista middag tillsammans. Efter det kör vi er till flygplatsen eller om ni stannar på Island och flyger hem vid senare tillfälle skjutsar vi er till ert hotell (i Reykjavik eller Keflavik). Räkna med att vi är klara ca 20:00 i Reykjavik.

Detta ingår

Alla föreläsningar, workshop och daglig fotoutbildning med personlig coaching från Emma Svensson
Modefotografering under två dagar med modell, stylist och makeupartist
Boende 2 nätter på hotell – del i dubbelrum
Inrikes transport till alla locations och platser
Frukost två dagar
Fika samtliga dagar

Detta ordnar du på egen hand

Resa till och från Island
Mat och fickpengar
Försäkring
Ev extra hotellnätter innan eller efter workshopen

Villkor

Du får lov att använda de modebilder du fotograferar under denna workshop i din portfolio/sociala medier och för egen marknadsföring men om de ska användas i annat kommersiellt syfte behövs tillstånd från modellagenturen.

Du delar med dig av några av dina modebilder du fotograferar under denna workshop till ditt team som också får använda bilderna i sina portfolios/sociala medier.

Kursledare

Emma Svensson

Emma Svensson, prisbelönt fotograf och mångsysslare inom foto som har flera års erfarenhet i att hålla kurser och utbildningar inom fotografi. Som 20 åring grundade hon Rockfoto, en bildbyrå som har ett 100-tals fotografer anslutna som arbetar med de största tidningarna och skivbolagen i Sverige. Men de senaste åren har Emma mest ägnat sig åt modefoto. Hon startade produktionsbolaget Studio Emma Svensson för tre år sedan som nu har 11 anställda och gör fotojobb för de flesta av de största modeföretagen i Sverige. Hon startade också Fotoresor 2013 där hon håller workshops och fotoresor i egen regi världen över. Emma älskar Island och har varit där 16 gånger de senaste 11 åren.

Pris 12 995 kr inkl moms (10 396 kr exkl moms)
Datum 31 aug – 2 sep 2018
Plats Island, start i Reykjavik kl 13:00 den 31 aug. Avslut på kvällen den 2 sep ca 20:00
Antal Deltagare max 8

Vid bokning betalas en bokningsavgift på 2000 kr (faktura 30 dagar). Resterande belopp betalas 30 dagar innan resan.

Du kan även välja att delbetala upp till 6 månader utan extra kostnad. Ange delbetalning när du bokar om du önskar detta. 

Länkar:

Resevillkor

Boka

311 4 121 2 blogg13_59d79f369606ee1f2fa812c5 411 7