Fotografering 1 mars 2020

Nu har du chansen igen att boka en fotografering med Emma Svensson! Den 1 mars kommer Emma hålla sin studio öppen för dig som vill ha porträttbilder.

Fotograferingen inkl förberedelser och urval tar ca 2-3 timmar. En assistent tar emot dig och ni går igenom vad du vill ha för set, det riggas för dig och sedan kommer Emma fotografera och efter det går du och assistenten igenom bilderna. Emma gör sedan redigeringen själv och levererar bilderna digitalt.

Fotograferingen kostar 3000 kr och sedan kostar varje bild du väljer 500 kr.

25% av alla intäkter skänks till Emmas välgörenhetsprojekt för regnskogen i Amazonas.

Om ni är fler än en som vill fotograferas samtidigt så är det inga problem. Det går också bra att göra klädombyten under fotograferingen men effektiv fototid per omgång är ca 20-25 minuter (det kanske inte låter så mycket men det kommer hinna tas flera hundra bilder under denna tid).

Ta gärna med referensbilder som inspiration över vad för typ av bilder du önskar. Och om du har någon särskild rekvisita du skulle vilja ha med ex blommor etc.

Perfekt för fina porträttbilder på dig själv eller att ge bort till någon, CV bilder, Tinder profilbilder, familjeporträtt, kompis porträtt, kärleksporträtt eller om du vill göra något mer konstnärligt för att dokumentera dig själv (obs helnaket är inte passande under denna dagen).

Det bjuds på fika och kaffe under dagen!

Bra att veta: Du kommer inte vara ensam i studion under fotograferingen. Det kommer riggas för nästa person, det kommer göras urval så du behöver vara bekväm med att det är lite andra personer som hänger runt och att det pågår saker samtidigt.

Emma Svensson, prisbelönt fotograf och mångsysslare inom foto. Emma fotograferar främst mode och porträtt på kändisar för kunder som ELLE, H&M, ELLOS, Stylein, Ida Sjöstedt, Universal, Sony Music, Peak Performance och Adidas. Emma har också gjort de framgångsrika utställningarna IKONER för Fotografiska och I kroppen min med Kristian Gidlund som turnerat runt i världen.

Se mer av vad Emma gör på Instagram: @emmasvenssonphoto

Pris: 3000 kr för fotograferingen. 500 kr per bild.
Datum: 1 mars 2020
Plats: Stockholm, Telefonplan
Antal platser: 10
Tid: 10.00-18.00 (effektiv fototid 30 min)

Vid bokning betalas fotograferingsavgiften på 3000 kr efter att du mottagit en bokningsbekräftelse (faktura 30 dagar). En faktura för bilderna skickas efter fotograferingen.

Länkar:

Anmälningsvillkor

Boka

Veronica Maggio Foto: Emma Svensson

20160531_Gant58943 958A9616_red (1) Y8B1071-copy 20160427_REFhair27976

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

Foto: Emma Svensson

Ingmari-Lamy5252_1500 Foto: Emma Svensson

Foto: Emma Svensson/Studio Emma Svensson

ELLE-Instagram2929_web