Emma Svensson

Emma Svensson

emmas

Emma Svensson

Som 20-åring startade hon Rockfoto som numera är Sveriges största bildbyrå för konsertbilder. Flera gånger har hon utsetts till Årets Rockfotograf. Förutom att fotografera konserter är Emma en mångsysslande entreprenör inom fotografi.

Hon håller kurser på Fotografiska Museet, har undervisat på mediegymnasium i Lund under 4 års tid, förläser runt om i Sverige har startat sajten Radar Magazine, gjort Håkan Hellströms fotobok, arbetar som fotoansvarig på Peace & Love festivalen, bildredaktör på Rodeo.net, har en klubb där hon ställer ut andra fotografer samtidigt som hon fotograferar musik, porträtt, mode och reklam för uppdragsgivare som ELLE, Styleby, Nike, DN, Aftonbladet, SvD, Expressen, Universal, Sony, EMI, Åhlens med flera.

Emma har också gjort flera fotoresor med ungdomar under åren hon arbetade som lärare på mediegymnasiet. En upplevelse hon vill fortsätta ge till fler. Hennes passion i livet är att inspirera andra, dela med sig av sin kunskap och erfarenheter och fortsätta utvecklas.

Portfolio: rockfotoemma.se
Blogg: rockfotoemma.elle.se
Instagram: @emmasvenssonphoto

Kontakt
emma@foto-resor.se
0735-45 57 77