Dolomiterna 22-27 oktober 2019

Dolomiterna är en dröm. En vackrare plats får du leta efter. Storslagna vyer och de häftigaste bergen i världen. Nu har du chansen att få uppleva det tillsammans med två av Sveriges främsta fotografer – Tobias Hägg (Airpixels) och Emma Svensson. Vi kommer ta med dig till de bästa locations för att du ska kunna få fantastiska bilder. Coachning, workshops och Photoshop sessions ingår också. Följ med på ett oförglömligt äventyr i höst!

Förkunskaper

Alla är välkomna.

Schema/upplägg

22 oktober

Vi hämtar dig på flygplatsen i Munchen kl 12:00 och efter en introduktion påbörjar vi vår roadtrip till Dolomiterna. Vi anländer lagom till solnedgången som vi spenderar genom att fotografera Lago di Misurina.

23 oktober

Vi åker till Tre Cime / Drei Zinnen för fantastiska soluppgångsbilder, det är en 30 min hike till första platsen med en magisk vy över de tre tornen. Efter lunch åker vi och fotograferar Lago di Antorno innan vi återigen åker upp  till Tre Cime för att göra en lite längre hike (1,5 timma lätt vandring) för att fotografera solnedgången vid Rifugio A Locatelli och vandrar tillbaka i natten till hotellet.

24 oktober

Vi inleder morgonen med att fotografera vid Lago Di Braies i soluppgången för att sedan åka mot Passo Giau där vi spenderar dagen. Vid solnedgången besöker vi Cinque Torri.

25 oktober

Vi fotograferar soluppgången i Passo Giau för att sedan åka mot Ortisei och fotografera Seiser Alm i solnedgången. Fantastiska vackra platser.

26 oktober

Vi börjar dagen med att fotografera soluppgången i Seiser Alm och fotograferar vid platåerna för att sedan röra oss mot byn St Magdalena för att fotografera St Johann. För solnedgången har vi flera alternativ och Tobias kommer välja ut en bästa location beroende på ljus och väder.

27 oktober

Vi inleder morgonen med en Photoshop session för att sedan åka tillbaka till Munchen. Räkna med att vara tillbaks på flygplatsen ca 17:00

Detta ingår

Fotoworkshops och personlig coaching av Tobias Hägg & Emma Svensson
Transporter under resan
Hotell för fem nätter, del i dubbelrum

Detta ordnar du på egen hand

Resa till och från Munchen
Försäkring
Mat & fickpengar

Ledare

Tobias Hägg, är en av världens bästa drönarfotografer och om du inte redan följer honom på Instagram där han heter Airpixels så är det ett måste! Förutom att jobba för uppdragsgivare som Apple, National Geographic, Fjällräven har han också ställt ut på Fotografiska.

Emma Svensson, prisbelönt fotograf och entreprenör som startat/driver Studio Emma Svensson, Fotoresor och Rockfoto. Emma har ställt ut på Fotografiska och fotograferar regelbundet för stora kunder i mode/reklam branschen. Hon har precis genomfört projektet 49 Peaks där hon bestigit det högsta berget i varje land i Europa på mindre än ett år.

Se mer av vad Emma gör på Instagram: @emmasvenssonphoto

Pris: 21 450 kr inkl moms (17 160 kr exkl moms)
Datum: 22-27 oktober 2019
Plats: Start kl 12:00 i Munchen. Slut kl 17:00 i Munchen
Antal Deltagare: max 12

Vid bokning betalas en bokningsavgift på 2000 kr efter att du mottagit en bokningsbekräftelse (faktura 30 dagar). Resten av priset på resan har ett förfallodatum dagen efter resans slut. 

Du kan även välja att delbetala upp till 6 månader utan extra kostnad. Ange delbetalning när du bokar om du önskar detta.

Länkar:

Resevillkor

Boka

Dolos WS 5_web Dolos WS 9_web Dolos WS 7_web Dolos WS 8_web Dolos WS 6_web Dolos WS 3_web Dolos WS 13_web Dolos WS 12_web Dolos WS 1_web Dolos WS 2_web