Business for photographers – online coaching program

Våren 2020 startar vårt sex månader långa coaching program “Business for photographers”. Undervisningen sker online vilket gör att du kan delta vart du än befinner dig i världen. Men det här är inte en vanlig videobaserad utbildning. Det här är ett coaching program. Fokuserat på att du ska ta din karriär till nästa nivå! Här möter du dina lärare live. Och det är inte vilka lärare som helst. Vi har samlat de bästa i Sverige på sin sak för att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas som fotograf och driva ditt företag.

Varje vecka i sex månaders tid får du en workshop online, 24 stycken totalt. Den sänds live vilket gör att du kan ställa frågor och att workshopen anpassas efter deltagarnas önskemål. Inför varje workshop kommer du kunna lämna önskemål till din föreläsare.

Det ingår också en personlig portfolio review tillsammans med vår agent som schemaläggs separat.

Om du vill utvecklas som fotograf är det här något du inte ska missa!

Om du bokar innan året är slut (2019) så ingår en online masterclass workshop i bildbehandling (halvdag) med en professionell retuschör, specialgjord för er i coachingprogrammet.

Upplägg:

Vi kommer ha en gemensam Facebook grupp där vi samlar alla deltagare. Varje tisdag kl 19:00-20:30 är det en ny workshop som sänds live. Du deltar från där du befinner dig och livesändningen är interaktiv vilket gör att du också kan ställa frågor till din lärare under tiden.

Mellan alla workshops har vi ett gemensamt forum där vi kan diskutera med varandra i gruppen. Att lära ifrån varandras erfarenheter kommer också vara en viktig del av din utveckling.

Det kommer bli ett fåtal hemuppgifter att genomföra under coaching programmet.

Du kommer också få en personlig portfolio review tillsammans med vår agent som schemaläggas separat.

Kursledare

Emma Svensson

Varje månad kommer Emma ge feedback på dina bilder och fotojobb du visar upp under hennes livesändningar för att du ska utvecklas som fotograf. Håller dina bilder måttet? Vad är dina styrkor? Vad kan du förbättra? Som en av Sveriges mer rutinerade entreprenörer/fotografer har hon koll på branschen.

Göran Segeholm

Du kommer få träffa Göran hela sex gånger i detta coaching program. Han är en av Sveriges mest populära fotolärare och kommer bland annat prata om hur man ska tänka kring det här med fotouppdrag? Hur ska dina kunder tänka? Hur fungerar visuell kommunikation och personligt bildspråk? Lyssna på Sveriges bästa fotopsykolog och bli utmanad kring nya sätt att tänka.

Mattias Karlsson Sjöberg

Vad ska man tänka på i sin kommunikation och marknadsföring som fotograf? Vad fungerar och vad fungerar inte? Hur vinner man nya kunder och hur behåller man de man har? Vad är det egentligen kunden vill ha? Mattias håller i två av våra workshops!

Camilla Engström Sainz

Fotografagent. Att ha en egen agent är något många drömmer om. Men vad gör egentligen en agent? Hur fungerar det? Samtliga deltagare kommer få en personlig portfolio review av Camilla. Vad är dina styrkor och svagheter ur ett kommersiellt perspektiv? Vad kan du göra för att förbättra din portfolio och bli starkare inför potentiella kunder och uppdrag? Vad bör du fokusera på framöver för att lyckas som fotograf?

 

Martin Sandin

Creative Content producer som håller workshops i Storytelling på Berghs och producerar innehåll åt kommersiella kunder. Martin vet hur du ska kommunicera och vad du ska tänka på för att berätta en historia som väcker uppmärksamhet. Utbildad på DI.

Johanna Vinberg Rosenlew

Johanna är fotograf med fokus på porträtt och bröllop och publicerad i bland annat Vogue. Hon har vunnit flera prestigefyllda utmärkelser för sina fantastiska bröllopsbilder och kommer berätta om sin karriär som fotograf samt dela med sig av sina strategier. En av hennes vassate är hennes paketering av sina tjänster. Du kommer bli inspirerad och få många bra tips!

Tobias Hägg

Han är känd som Airpixels på Instagram med nästan 600 000 followers. Hur gör man för att lyckas med det? Vad betyder det egentligen? Hur omvandlar man det till inkomster och business? Tobias är dessutom en mästare på personlig bildstil.

Benny Byström

Benny är fotografen som gjort en häpnandsväckande resa i sociala medier och som förra året kunde säga upp sig från sitt vanliga jobb för att satsa fullt ut på fotograferandet. Han kommer dela med sig av den resan och ge sina bästa tips för sociala medier.

Katarina Mattsson

Art Director på contentbyrån Make Your Mark. Katarina kommer hålla en workshop om hur en AD tänker, vad man förväntar sig från en fotograf, visa bra och dåliga exempel och ge dig all den där infon du gärna vill veta för att kunna leverera så bra som möjligt till dina kunder.

Fler gästföreläsare tillkommer! Totalt är det 24 workshops – en per vecka.

Datum: Start 10 mars – livesändningar varje tisdag 19:00-20:30
Plats: Online
Antal deltagare: max 50
Pris: 14 950 kr (11 960 kr exkl moms)

Du kan välja att betala hela kursavgiften på en gång, kvartalsvis eller månadsvis i sex månader. Ange hur du vill delbetala vid en anmälan.

Länkar:

Anmälningsvillkor

Boka

20151016_Porsche_PF169395_web (1)

02d458b8-f881-4644-a377-e2bee0478a0a1 958A0658 copy

Screen Shot 2018-10-16 at 13.48.03

20151210_Comviq10043_web

p222-15397-theroutineno_3-1

Screen Shot 2018-10-16 at 13.47.08

_Y8B1204

Foto: Studio Emma Svensson

Foto Studio Emma Svensson