Ljussättning med Emma Svensson

Ljussättning med Emma Svensson

Posted by Rebecca Gulam in News

Ljussättning med Emma Svensson

Vill du lära dig mer om ljussättning? Förstå hur det fungerar och lära dig bemästra möjligheterna det innebär. I den här workshopen kommer du inte bara få lära dig det utan Emma Svensson kommer också att gå igenom alla sina favoritljussättningar – som borde finnas i alla fotografers verktygslåda. Vi kommer också praktiskt titta på skillnader mellan olika ljusformare och du kommer i mindre grupper få träna på olika ljussättningar. En heltäckande dag där du kommer få jobba med både studioblixt, aggregat, batteriblixtar och HMI ljus.

Förkunskaper

Du bör ha koll på grundläggande teknik som slutartid, bländare och iso. Ingen tidigare vana av ljussättning behövs.

Att ta med till kursen

Kamera med laddat batteri och minneskort. Om du har en sändare som passar din kamera kan du ta med den.

Kursledare:

Emma Svensson, prisbelönt fotograf och mångsysslare inom foto som har flera års erfarenhet i att hålla kurser och utbildningar inom fotografi. Som 20 åring grundade hon Rockfoto, en bildbyrå som har ett 100-tals fotografer anslutna som arbetar med de största tidningarna och skivbolagen i Sverige. Emma håller regelbundet kurser och utbildningar i foto bland annat på Fotografiska och i egen regi. Hon har även arbetat som bildredaktör på Rodeo och Peace & Love-festivalen, gjort Håkan Hellströms fotobok, varit curator på F12, grundat Radar Magazine, Fotoresor och är nu aktuell med två utställningar utöver sitt eget fotograferande där hon bland annat arbetar för ELLE, Styleby, Rodeo, DN, Aftonbladet, Expressen, SvD, Universal, Sony Music och Kungliga Operan.

Datum: 8 februari 2020
Tid: 09.00-18.00
Plats: Stockholm
Antal deltagare: Max 12
Pris 2450 kr inkl moms (1960 exkl moms)

Betalning sker via faktura som skickas ut några veckor innan kursen.
Kursen kan delbetalas i upp till 6 månader, vid önskemål om delbetalning ange det vid bokning

Boka

Y8B4378-copy
5161Jawad-Souakni
elle-modejobb5
89A3296_web
20160309_PLAZA_KVINNA_03_036

Foto: Emma Svensson

24 Sep 2019 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.