Modefoto portfolio 19 feb 2017

Modefoto portfolio 19 feb 2017

Posted by Emma Svensson in News

Modefoto portfolio studio i Stockholm med Emma Svensson

Den 19 feb har du chansen att få fotografera modefoto till din portfolio med handledning och personlig coaching av Emma Svensson och hennes team. Tillsammans med professionell stylist, makeupartist och inte mindre än 8 olika modeller från en av Sveriges största modellagentur ger vi dig möjlighet att få bilder med rätt fashion-känsla som du verkligen kan använda i din portfolio.

Redan innan fotodagen kommer du få moodboards med inspiration för de åtta looks och åtta olika sets i Stockholm vi kommer fotografera på. Det kommer vara high-fashion med olika teman vilket gör att du får en stor variation på de bilder du får med dig från dagen.

Vi plåtar i studio både med blixtljus och HMI. Som deltagare fotograferar ni i mindre grupper på max 3 personer.

En bättre chans att få fina bilder till din portfolio är svår att hitta!

Vid varje modefoto portfolio tillfälle framöver kommer det vara nya modeller och looks vilket innebär att du återkommande kan fotografera för din portfolio och få nya typer av bilder.

Förkunskaper

Du bör ha koll på grundläggande teknik som slutartid, bländare och iso. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av studioblixtar, vi handleder dig på plats.

Att ta med till kursen

Kamera med objektiv, minneskort och laddat batteri. Gärna extra minneskort och batteri eller laddare.

Emma Svensson:

Emma Svensson, prisbelönt fotograf och mångsysslare inom foto som har flera års erfarenhet i att hålla kurser och utbildningar inom fotografi. Som 20 åring grundade hon Rockfoto, en bildbyrå som har ett 100-tals fotografer anslutna som arbetar med de största tidningarna och skivbolagen i Sverige. Emma håller regelbundet kurser och utbildningar i foto bland annat på Fotografiska och i egen regi. Hon har även arbetat som bildredaktör på Rodeo och Peace & Love-festivalen, gjort Håkan Hellströms fotobok, varit curator på F12, grundat Radar Magazine, Fotoresor och är nu aktuell med två utställningar utöver sitt eget fotograferande där hon bland annat arbetar för ELLE, Styleby, Rodeo, DN, Aftonbladet, Expressen, SvD, Universal, Sony Music och Kungliga Operan.

Datum 19 feb. Start kl 10:00. Slut kl 19:00.
Plats: Telefonplan i Stockholm
Antal deltagare: max 12
Pris 4450 kr (3560 kr exkl moms)

Betalning sker via faktura som skickas ut några veckor innan kursen.
Kursen kan delbetalas i upp till 6 månader, vid önskemål om delbetalning ange det vid bokning

Boka

y8b3238_web 20160309_plaza_kvinna_05_153

Foto: Studio Emma Svensson

20150823_metro-mode6387_web2 2014_05_29_maria_barsoum20903_web

Josefin G

08 Nov 2016 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.