Nyhet! Porträtt + Mode + Ljussättning med Emma Svensson och Emelie Ohlsson

Nyhet! Porträtt + Mode + Ljussättning med Emma Svensson och Emelie Ohlsson

Posted by Emma Svensson in News

studio-715x1024

Nu lanserar vi en heldagsworkshop med fokus på porträttfotografering, mode och ljussättning. Lär dig hur du instruerar modeller, bemästrar ljus och förstår hur du gör för att få de bilder du vill ha både i studio och på location. Du får föreläsningar och handledning av Emma Svensson och Emelie Ohlsson, två av Sveriges mest populära fotolärare. Du får fotografera mode i studio, både med enkel och mer avancerad ljussättning, porträtt i befintligt ljus på location och med HMI ljus (dagsljus) i studio samt med blixtar på location. Begränsat antal platser. Klicka här för att läsa mer och boka.

01 Oct 2013 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.