NYHET: Arbeta som fotograf med Emma Svensson

NYHET: Arbeta som fotograf med Emma Svensson

Posted by Emma Svensson in News

563592_463262153744805_860437353_n

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som fotograf? Oavsett om du är i början på din fotokarriär, en hobbyfotograf som vill ta nästa steg, någon som vill börja frilansa vid sidan av eller någon som behöver en nystart så är det här rätt kurs för dig.

Under 14 veckor så fokuserar vi på din personliga utveckling och det affärsmässiga kring att arbeta som fotograf. Vi lär oss om marknadsföring & PR, hur man skapar kontakter, bygger sin portfolio, att ta betalt och förhandla med kunder, eget företagande, sociala medier, att arbeta med projekt, hur du arbetar i team, inspiration och motivation.

Du kommer få träffa branschfolk, få föreläsningar från experter inom mediebranschen, unika kontakter, personlig coaching inom ditt fotograferande och få möta bildredaktörer, agenter och andra fotografer. Tillsammans kommer vi arbeta fram en personlig handlingsplan för din verksamhet.

Du kommer också få löpande feedback på det du gör, både från din kursledare, dina kurskamrater och yrkesverksamma i branschen.

Läs mer här!

12 May 2013 no comments

Sorry, the comment form is closed at this time.